HOTDOG DESIGNS is een Nederlands merk dat hoogwaardige design hondenkussens maakt. Tijdens de zoektocht naar een mooi hondenkussen voor eigen hond kwam ik, oprichtster Floor Dröge, erachter dat er nauwelijks hondenkussens op de markt te vinden zijn die én van goede kwaliteit zijn én iets extra’s toevoegen aan je interieur. 

 

“BECAUSE WE LOVE OUR DOG & INTERIOR” 

DESIGN

Kwaliteit en design zijn de belangrijkste kenmerken van de hondenkussens. We gebruiken mooie, stevige gebreide stoffen en de kussens worden op eerlijke wijze en onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd in eigen land. Ook niet onbelangrijk: elk kussen is geschikt voor de wasmachine. Handig! 

COMFORT

Buiten kwaliteit en comfort voor de hond, vinden wij het design van de kussens zeer belangrijk. De hondenkussens zijn een lust voor het oog en voor je interieur. Modern, klassiek, landelijk, industrieel, de kussens passen in ieder type huis.   

JIJ & WIJ

Wat we gemeen hebben, is dat we van honden houden én van een mooi ingericht huis. En die twee gaan bij HOTDOG DESIGNS beestachtig goed samen! Op zoek naar een mooi hondenkussen of nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie om te zien welk hondenkussen het beste zou passen bij jouw hond & interieur.